26219405_1832776046741056_4981640304496235774_n

CRAFT Teamwear

Unik lansering av Teamwear!

Klubbkänslan är ett lags viktigaste tillgång. Med en stark sammanhållning och ett gemensamt fokus kan näst intill omöjliga motstånd övervinnas. Next Generation Teamwear tar avstamp i detta faktum och vänder sig till lag som vill optimera prestationsförmågan och stärka klubbkänslan. 

Klicka på bilderna för att se följande sortiment och hör av er till oss för en offert.
Maila eller ring oss på  070-76 00 286 / ann-sofie@eprofildesign.se 

Från träning till match
Serietabellerna avgörs ofta under försäsongen, långt innan första spelomgången. De lag som tränar bäst, som förstår att matchpoängen ligger inbakade i varje träningsmoment, är också de lag som ger sig bäst förutsättningar att sopa hem hela ligan. Next Generation Teamwear är därför en komplett kollektion med plagg för hela säsongen – för träning i alla väder, uppvärmning och match. Klicka på bilden för mer info. och bilder.

Träna hårt. I alla väder.
Med Next Generation Teamwear kan ni visa era färger och stärka er klubbkänsla 365 dagar om året. Kollektionen är designad för svenska väderförhållanden och innefattar plagg även för de kalla och våta årstiderna. I kollektionen ingår flera varma jackor för uppvärmning, för representationstillfällen eller för spelare och tränare på avbytarbänken. Sortimentet innefattar även regnjackor för träning i våta förhållanden. Vårt övriga sortiment med underställ och tillbehör finns givetvis också tillgängligt.
Klicka på bilden för mer info. och bilder.

Hög tillgänglighet
Anfall är bästa försvar. Därför går vi all in i vår satsning på kläder för lagsport. En satsning som innebär: Kompletta kollektioner för herr, dam och junior. Tidlös design. Stor lagerhållning för snabba leveranser. Hög servicegrad och tillgång till vårt övriga sortiment. Men kanske viktigast av allt: Att spela tillsammans med oss medför en trygghet i att veta att optimal prestationsförmåga, tydligare identitet och en förstärkning av klubbkänslan alltid finns nära till hands. Alla dagar året runt.
Klicka på bilden för mer info. och bilder.