26219405_1832776046741056_4981640304496235774_n

Mässa & Event produkter!

loading...

Vi ser till att du syns i mängden!
Vi erbjuder mässmaterial, så som vepor & banderoller, Roll Up, Beachflaggor, mässbord, tält, gatupratare, skyltar & många olika flaggor m.m.  
Produkterna är lätta att transportera och montera och har en bra exponeringsyta för att nå ut med ert budskap eller er logga.
Hör av er så hjälper vi er att hitta rätt produkter.

Roll Up

Roll Up är bra budskapsbärare när du vill synas och nå ut med ditt varumärke eller budskap.
De är enkla att transportera, sätta upp, ta ner och kan placeras även i relativt små utrymmen så att de fångar dina kunders uppmärksamhet.
För mer information/ förslag/skisser/offert, hör av er till oss.

Vepor & banderoller

 Vepor och banderoller ger maximal exponering av din produkt och stärker ditt varumärke. De lämpar sig för mässor, konferenser och utomhusevent där konkurrensen av uppmärksamhet är stort. När det gäller vepor och banderoller har placeringen stor betydelse.
Högt och stort, på snedden eller rakt över? Vi hjälper dig att utforma och utveckla kreativa och spännande lösningar för alla typer av exponering ex. på husväggar, mässmontrar, utställningar, events, showrooms mm.
Vi ser till att du syns i mängden!
För mer information/ förslag/skisser/offert, hör av er till oss.

Gatupratare

Locka in kunderna i butiken eller eller kommunicera dina erbjudanden och kampanjer med gatupratare.
För mer information/ förslag/skisser/offert, hör av er till oss.

Pop UP vägg & L-Bannern vägg

Väggar är suveräna budskapsbärare när man vill synas och nå ut med budskap på ett bra sätt.
De är enkla att transportera, sätta upp, ta ned och kan placeras även i relativt små utrymmen så att de fångar kundernas uppmärksamhet.
De har en stor exponeringsyta för budskapet och vi hjälper dig gärna med utformning, råd och tips på hur du får bästa möjliga exponering av ditt budskap.
För mer information/ förslag/skisser/offert, hör av er till oss.

Beachflaggor

En beachflagga är en smidig reklambärare året om som gör att du direkt syns med ditt budskap. Det är ett utmärkt alternativ för kampanjer, event, mässor, butiker och andra aktiviteter. De är lätta att transportera och snabba att montera upp och ner. Alla våra beachflaggor trycks digitalt på stickad polyester. För mera information och förslag/skisser, hör av er till oss.

Flaggor

Flaggor med tryck för alla ändamål
Flaggor i alla modeller och utföranden är en bra produkt för exponering oavsett om det är en flagga till flaggstång, beachflagga, fasadflagga, supporterflagga  eller bordsflagga mm. Vi levererar flaggor efter ert behov och önskemål. Material och tryckteknik bestäms utifrån användningsområde.
För mera information och förslag/skisser, hör av er till oss.

Bordsflaggor & Bordsstandar

Visa företagets eller idrottsklubbens profil och hälsa välkommen i receptionen, butiken eller till konferensen. Vi har flera olika modeller att välja på.
För mera information och förslag/skisser, hör av er till oss.